Etsy Wedding

Sælgerne er ofte helt almindelige mennesker, der brænder for det de laver. Hvilket i mine øjne gør Etsy unikt og langt mere interessant end fx Ebay. Jeg har selv købt mange håndlavede ting på Etsy, og de har alle haft noget unikt over sig og den der følelse af ”personlighed” som håndlavede ting tit har. Det er noget man ikke kan finde i mere kommercielt producerede varer.

Hvis man nu har fundet noget man er interesseret i, hvordan foregår en handel så?

Man kan finde ting inden for 3 hovedkategorier: Vintage (ting, der er fra 80’erne eller ældre), handmade (håndlavede ting) og supplies (ting, der bruges til forskellige typer håndarbejde)

Finder du noget på Etsy du bare må eje, er det lige så nemt som i en almindelig netbutik. Du klikker bare på ”kom i kurven” og betaler – enten via Paypal eller Visakort. Nemmere kan det ikke være.

Hvilke rettigheder som køber/sælger ?

Når man køber på Etsy er det primært en handel mellem private og desuden oftest uden for Danmarks grænser, så du er ikke beskyttet af den danske købelov. Men som jeg har nævnt er langt de fleste sælgere meget servicemindede, så skulle der opstå et problem, vil de fleste være villige til at finde en god løsning. Man kan selvfølgelig lige tjekke sælgerens ”feedback” og læse deres ”policies”. Begge ting finder du ude i butikkens venstre side.

Skulle det gå helt galt med en handel og går kommunikation med sælger i hårknude, kan man i sidste ende forsøge sig med at åbne dispute via Paypal. Så vil de gå ind og vurdere sagen og om der skal gives penge retur.

Leave a Reply